Rad preko student servisa

Završio/la si srednju i upisuješ fakultet? Student si koji je tek sada pronašao malo slobodnog vremena i to vrijeme želiš iskoristiti kao bi napunio svoj novčanik? U ovom tekstu pronaći ćeš sve potrebno da kreneš raditi preko student servisa.

Minimalna studentska satnica

Zanima te kolika je minimalna studentska satnica? Koliko sati mjesečno smiješ kao student raditi? Saznaj odgovor na navedena pitanja u ovom članku.

Izvanredni studenti - prava

Nisi siguran koja prava imaju izvanredni studenti? U ovom članku saznaj koja prava imaju izvanredni studenti, koja nemaju i da li je status izvanrednog studenta idealan za tebe.

Koji fakultet odabrati?

Odabir fakulteta nije nimalo lagana stvar. U ovom članku ću vam pokušati dati nekoliko savjeta na što obratiti pažnju prilikom odabira fakulteta.

Najplaćeniji poslovi u Hrvatskoj?

Saznajte koji su to najplaćeniji poslovi u Hrvatskoj. Prilikom odabira fakulteta važno je obratiti pažnju na plaću koje možete očekivati nakon završetka fakulteta.

Kako uciti?

Kako naučiti gradivo, na koji način ga mogu brže svladati i na koji način može ostati duže u pamćenju. Nekoliko savjeta o tome kako naučiti brže gradivo za ispite ili kolokvij.

Studiranje u inozemstvu

Zanima te što je sve potrebno da studiraš u inozemstvu. Donosimo ti važne informacije koje trebaš znati prije nego što se upustiš u ovu avanturu.

Kako napisati životopis?

Životopis je glavni i najvažniji alat koji će ti pomoći pronaći novi posao. Pročitaj naše savjete kako napisati životopis koji će upasti u oko tvom budućem poslodavcu.