O nama

studentski-poslovi.hr je portal koji diljem cijele Hrvatske povezuje studente i poslodavce. Portal studentima omogućava prijavu putem same platforme ili izravno poslodavcu putem kontakta koji je ostavljen unutar oglasa. Poslodavcima omogućava kreiranje poslova sa različitim značajkama nakon registracije.

Portal je nastao kao ideja bivših studenata koji su željeli pojednostaviti proces pronalaženja poslova u gradu u kojem studiraju, poslova koje mogu obavljati iz udobnosti svoga doma ili pak pronalaženje sezonskih poslova. Primarna ideja osnivanja portala je efikasno pronalaženje poslova, bilo sa strane poslodavaca ili studenata. Benefit koji poslodavci imaju je kompetentna radna snaga koja je u vrlo kratkom roku dostupna za pomoć, a studenti uz samo nekoliko klikova mogu pronaći posao koji im je u tom razdoblju najpogodniji.

Sezonski poslovi je posebna kategorija u kojoj poslodavci mogu pronaći studente diljem cijele Hrvatske i obogatiti im ljetno/zimsko razdoblje brojnim životnim iskustvima koje kasnije, tijekom studiranja ili nakon, mogu implementirati u pronalasku svog idealnog posla. Brojni poslovi koje su studenti počeli obavljati tijekom studiranja mogu rezultirati stalnim zaposlenjem. Zato se uvijek trudite kako biste opravdali povjerenje!

Osim poslova, na portalu možete pronaći i brojne korisne informacije koje poslodavcima mogu pomoći prilikom odabira studenta koj najbolje odgovara njihovim potreba, a studentima omogućuju informacije koje su im korisne tijekom studiranja ili rada. Obe strane se mogu informirati o svojim pravima, odnosno obvezama prilikom stupanja u radni odnos.

Hvala Vam na ukazanom povjerenju i svakodnevnom rastu zajednice koji ste omogućili svojim sudjelovanjem! Poslodavcima želimo uspješan pronalazak studenta za rad, a studentima želimo uspješno polaganje ispita i dobru zaradu.

Osnovni podaci

Croobo, obrt za promidžbu

OIB: 82604163870

Matični broj obrta: 98605771

Vlasnik: Marijan Klarić

Sjedište: Anđela Rafaela 16, Vinkovci