Studentski posao Split

UREDSKI POSLOVI

prije 2 tjedna

Poslodavac: FESTIVAL MEDITERANSKOG FILMA SPLIT

Voliš kino, filmove i zanima te kako nastaje čarolija kina? Onda baš tebe trebamo! Kino Mediteran traži ispomoć u uredu tijekom 2024. Godine. Osoba koju tražimo treba biti odgovorna, komunikativna, vješta u radu na računalu i spremna na multi-tasking. Ako tražiš studentski posao u kreativnom okruženju, imaš želju za učenjem i usvajanjem novih vještina, prijaviti se možeš putem maila business@fmfs.hr do 3. travnja 2024. Napiši osnovne informacije o sebi, priloži svoj životopis i navedi zašto si baš ti idealan/na kandidat/kinja za ovaj posao.

Opis posla: - Ispomoć u pripremi materijala i dokumenata za kina - Tisak i pripremanje tjednih programa, plakata i letaka za kina - Administracija web stranice i materijala - Administracija društvenih mreža - Slanje materijala kinima Razdoblje: od sredine travnja do sredine listopada (ili duže - po dogovoru) Mjesto rada: Split, uredske prostorije Uz sezonski honorarni rad na studentski ugovor, nudimo mogućnost dugoročnog angažmana i napredovanja. Veselimo se vašim prijavama!

Napomena uz kontakt:

Napomena uz cijenu:

Napomena uz vrijeme obavljanja posla:

Broj potrebnih studenata: 1

Početak obavljanja posla: 15.04.2024.Naknade

Satnica: 5.50 €Način za prijavu

business@fmfs.hrLokacija:

Split

Oglas vrijedi do: 09.04.2024. 14:54

Drugi studentski poslovi

Hostesa - domacica

Poslodavac: Red Wine d.o.o.

Satnica: 7.00 €

Lokacija: Split

RAD U SUVENIRNICI

Poslodavac: DOBAR POKUŠAJ J.D.O.O.

Satnica: 5.25 €

Lokacija: Split

ISPOMOĆ U TRGOVINI

Poslodavac: SPORTINA d.o.o.

Satnica: 5.25 €

Lokacija: Split

studentski-poslovi.hr najveći portal za studentske poslove u Hrvatskoj. Portal spaja poslodavce i studente iz cijele Hrvatske. Studenti mogu pretraživati preko 3000 oglasa za studentski posao godišnje. Ideja je nastala od bivših studenata koji su željeli da proces pronalaženja studentskog posla u gradu u kojem studiraju bude jednostavan i pregledan. Benefit koji poslodavci imaju je kompetentna radna snaga koja je u vrlo kratkom roku dostupna za pomoć, a studenti uz samo nekoliko klikova mogu pronaći posao koji im je u tom razdoblju najpogodniji.