Studentski posao Split

DOMAĆIN

prije 2 tjedna

Poslodavac: ART BOTTEGA d.o.o.

Tražimo mlade, marljive i entuzijastične osobe sa slikarskim umijećem koje bi vodile Pineli & Vino večeri u Splitu. Potrebne su nam druželjubive i vedre osobe koje se ne boje biti u centru pažnje, koje njeguju ljubav prema djeljenju znanja, ljubav prema slikanju i imaju mogućnosti usmjeravanja grupe prema zajedničkom cilju unutar zadanih vremenskih okvira.

Napomena uz kontakt: POTREBNE KARAKTERISTIKE: - slikarsko znanje ili talent - ljubaznost i profesionalnost - radna etika i odgovornost Email : potencijali@artbottega.hr

Napomena uz cijenu:

Napomena uz vrijeme obavljanja posla: Radi se prema dogovoru, tj. unaprijed definiranim terminima, u popodnevnim i predvečernjim satima tokom cijelog tjedna, a naročito vikendom. Posao je kroz cijelu godinu.

Broj potrebnih studenata: 3

Radno vrijeme: Radi se prema dogovoru, tj. unaprijed definiranim terminima, u popodnevnim i predvečernjim satima tokom cijelog tjedna, a naročito vikendom. Posao je kroz cijelu godinu.

Početak obavljanja posla: 01.04.2024.Naknade

Satnica: 7.00 €Način za prijavu

potencijali@artbottega.hrLokacija:

Split

Oglas vrijedi do: 09.04.2024. 14:54

Drugi studentski poslovi

Hostesa - domacica

Poslodavac: Red Wine d.o.o.

Satnica: 7.00 €

Lokacija: Split

RAD U SUVENIRNICI

Poslodavac: DOBAR POKUŠAJ J.D.O.O.

Satnica: 5.25 €

Lokacija: Split

ISPOMOĆ U TRGOVINI

Poslodavac: SPORTINA d.o.o.

Satnica: 5.25 €

Lokacija: Split

studentski-poslovi.hr najveći portal za studentske poslove u Hrvatskoj. Portal spaja poslodavce i studente iz cijele Hrvatske. Studenti mogu pretraživati preko 3000 oglasa za studentski posao godišnje. Ideja je nastala od bivših studenata koji su željeli da proces pronalaženja studentskog posla u gradu u kojem studiraju bude jednostavan i pregledan. Benefit koji poslodavci imaju je kompetentna radna snaga koja je u vrlo kratkom roku dostupna za pomoć, a studenti uz samo nekoliko klikova mogu pronaći posao koji im je u tom razdoblju najpogodniji.