Studentski posao Split

KONOBARSKI POSLOVI

prije 2 tjedna

Poslodavac: DIDOVA KUĆA d.o.o.

Sezonski posao

Miran kafić na samom početku Rive (nasuprot F-Terminala) traži radnike za predsezonu i sezonu. Kafić je upravo renoviran, kreće sa radom kroz 15-tak dana. Štekat je veličine 21m2, uz njega su još 3 unutrašnja stola. Za period 4.,5.,6. mjesec moguć je rad nekoliko dana u tjednu po 6-8 sati, a u sezoni je standardno radno vrijeme 5-6 dana u tjednu 6-8 sati dnevno. Radno vrijeme je po dogovoru, raspored se radi tjedan dana unaprijed. Caffe bar uz tople napitke poslužuje hladno prešane sokove, sendviče i koktele, radne stanice se formiraju ovisno o iskustvu i spretnosti. Radno iskustvo poželjno.

Napomena uz kontakt: Telefon: 0989353979 Email: jelena.garda@gmail.com

Napomena uz cijenu:

Napomena uz vrijeme obavljanja posla: Prije sezone, radni vrijeme je po dogovoru. U sezoni se radi u 2 smjene, 6-8 sati dnevno, 5-6 dana u tjednu.

Broj potrebnih studenata: 2

Radno vrijeme: Prije sezone, radni vrijeme je po dogovoru. U sezoni se radi u 2 smjene, 6-8 sati dnevno, 5-6 dana u tjednu.

Početak obavljanja posla: 15.04.2024.Naknade

Satnica: 6.50 €Način za prijavu

jelena.garda@gmail.com

0989353979Lokacija:

Split

Oglas vrijedi do: 09.04.2024. 14:54

Drugi studentski poslovi

Hostesa - domacica

Poslodavac: Red Wine d.o.o.

Satnica: 7.00 €

Lokacija: Split

RAD U SUVENIRNICI

Poslodavac: DOBAR POKUŠAJ J.D.O.O.

Satnica: 5.25 €

Lokacija: Split

ISPOMOĆ U TRGOVINI

Poslodavac: SPORTINA d.o.o.

Satnica: 5.25 €

Lokacija: Split

studentski-poslovi.hr najveći portal za studentske poslove u Hrvatskoj. Portal spaja poslodavce i studente iz cijele Hrvatske. Studenti mogu pretraživati preko 3000 oglasa za studentski posao godišnje. Ideja je nastala od bivših studenata koji su željeli da proces pronalaženja studentskog posla u gradu u kojem studiraju bude jednostavan i pregledan. Benefit koji poslodavci imaju je kompetentna radna snaga koja je u vrlo kratkom roku dostupna za pomoć, a studenti uz samo nekoliko klikova mogu pronaći posao koji im je u tom razdoblju najpogodniji.