Studentski posao Omiš

VODIČ PUSTOLOVNIH IZLETA

prije 2 tjedna

Poslodavac: CETINA TOURS sezonski obrt za turizam Vl. Tihana Mišerda

Sezonski posao

Tražimo vodiče pustolovih izleta koji će se pridružiti našem uhodanom timu s preko 10 godina iskustva u obavljanju ovog posla. Radi se o avanturističkim izletima canoeinga na rijeci Cetini. Nije potrebno imati prethodnog iskustva, sve ćemo temeljito proći s tobom, odraditi koliko je god potrebno probnih izleta bez gostiju, o našem trošku financirati program edukacije u organizaciji HGSS-a i sve dok ne budemo sigurni u tvoje sposobnosti, imat ćeš pratnju iskusnijeg vodiča na rijeci. Od tebe tražimo odgovornost, poznavanje engleskog jezika i spremnost na učenje, a vozačka dozvola B kategorije je poželjna, ali nije uvjet. Rad je organiziran u dvije smjene (jutarnji izlet i popodnevni izlet, od kojih svaki traje max. 4 sata). Plaća se po odrađenom izletu (40-50 EUR u ovisnosti o zahtjevnosti), a dnevno je moguće odraditi u sezoni i 2 izleta. O rasporedu rada se dogovaramo u ovisnosti o tvojoj dostupnosti. Mjesto obavljanja posla je Dolac Gornji koji je 30ak minuta vožnje udaljen od Splita. Više o našim izletima možeš pronaći na link: https://www.cetinatours.com Za prijavu je potrebno poslati životopis na mail: cetinatours@gmail.com Ako ti je potrebno još informacija, slobodno nam se javi na broj mobitela: 095 5522836 - Roko

Napomena uz kontakt:

Napomena uz cijenu: Cijena obavljenog posla se formira po odrađenom izletu i iznosi 40-50 eura ovisno o zahtjevnosti posla.

Napomena uz vrijeme obavljanja posla: Početak obavljanja posla je okviran. Prilagođavamo se tvom rasporedu i našem obujmu posla za pojedine dane. Ukoliko misliš da si dobar kandidat, a nisi u mogućnosti započeti s radom odmah od 1.5., svakako nam se javi pa ćemo zajedno prokomentirati mogućnosti.

Broj potrebnih studenata: 2

Radno vrijeme: Prilagođavamo se tvom rasporedu i našem obujmu posla za pojedine dane. Ukoliko misliš da si dobar kandidat, a nisi u mogućnosti započeti s radom odmah od 1.5., svakako nam se javi pa ćemo zajedno prokomentirati mogućnosti.

Početak obavljanja posla: 01.05.2024.Naknade

Satnica: 10.00 €Način za prijavu

cetinatours@gmail.comLokacija:

Gornji Dolac, Omiš

Oglas vrijedi do: 09.04.2024. 14:54

Drugi studentski poslovi

Unos podataka, administracija (m/ž)

Poslodavac: EURO CAREER GROUP D.O.O.

Satnica: 6.00 - 6.00€

Lokacija: Rad od kuće

VODIČ PUSTOLOVNIH IZLETA

Poslodavac: OBRT ZA TURIZAM PIRATE vl. Nedjeljko Jurjević

Satnica: 11.00 €

Lokacija: Omiš

Metadata Processing Operator (m/ž)

Poslodavac: Adscanner d.o.o.

Satnica: 6.00 €

Lokacija: Rad od kuće

studentski-poslovi.hr najveći portal za studentske poslove u Hrvatskoj. Portal spaja poslodavce i studente iz cijele Hrvatske. Studenti mogu pretraživati preko 3000 oglasa za studentski posao godišnje. Ideja je nastala od bivših studenata koji su željeli da proces pronalaženja studentskog posla u gradu u kojem studiraju bude jednostavan i pregledan. Benefit koji poslodavci imaju je kompetentna radna snaga koja je u vrlo kratkom roku dostupna za pomoć, a studenti uz samo nekoliko klikova mogu pronaći posao koji im je u tom razdoblju najpogodniji.