Studentski posao Rijeka

Rad u kontakt centru

prije 3 tjedna

Poslodavac: HRVATSKI TELEKOM D.D.

RADNO MJESTO:

Tvoj dnevni zadatak: stvarati nasmijana lica korisnika! Prvi kontakt za pomoć? To si ti! Ako si barem jednom ugasila/upalila mobitel, već si naš junak/junakinja. Odgovaraš na pitanja o tarifama, uslugama i gadgetima, pomažeš u rješavanju tehničkih zagonetki, a tvoj pozitivan stav uvjerava korisnike da su na pravom mjestu. Bez brige oko predznanja - naučit ćeš sve na plaćenoj edukaciji.

PERIOD RADA: dulji period, bez ograničenja.


DATUM POČETKA RADA: 10.4.2024.

 

CIJENA REDOVITOG SATA: satnica raste sa stažom i razvojem agenata, a dodatno nagrađujemo agente i mjesečnim bonusima. Edukacija za posao je plaćena, zarađuješ dok učiš!


RAD NEDJELJOM: + 50%


RAD BLAGDANOM: + 100%


OSTALE NAPOMENE I UVJETI: Minimalni tjedni broj radnih sati je 25 sati. Potreban je vlastiti studentski ugovor.


NAČIN I KONTAKT ZA PRIJAVU: Za prijavu je potrebno poslati životopis (Europass format) na mail, s naznakom da je prijava za rad u Rijeci.

Radno vrijeme: RAD JE ORGANIZIRAN U SMJENAMA OD 4,5,6,7 ILI 8 SATI, RASPORED ZA RAD JE FLEKSIBILAN I PRILAGOĐAVAMO SE TVOJIM OBVEZAMANaknade

Satnica: 5.33 €Način za prijavu

zivotopisi@bonbon.hrLokacija:

Petra Kobeka 15, Rijeka

Oglas vrijedi do: 09.04.2024. 07:17

Drugi studentski poslovi

Pomoć u nošenju uzoraka za promociju

Poslodavac: KTP SOLUTIONS D.O.O.

Satnica: 6.00 €

Lokacija: Rijeka

Vozač+referent

Poslodavac: ABMOBIL RENT D.O.O.

Satnica: 5.25 €

Lokacija: Rijeka

Medicinska sestra/medicinski tehničar

Poslodavac: Hospicij Marija Krucifiksa Kozulić"

Satnica: 5.90 €

Lokacija: Rijeka

studentski-poslovi.hr najveći portal za studentske poslove u Hrvatskoj. Portal spaja poslodavce i studente iz cijele Hrvatske. Studenti mogu pretraživati preko 3000 oglasa za studentski posao godišnje. Ideja je nastala od bivših studenata koji su željeli da proces pronalaženja studentskog posla u gradu u kojem studiraju bude jednostavan i pregledan. Benefit koji poslodavci imaju je kompetentna radna snaga koja je u vrlo kratkom roku dostupna za pomoć, a studenti uz samo nekoliko klikova mogu pronaći posao koji im je u tom razdoblju najpogodniji.