Studentski posao Marina

ČIŠĆENJE PLOVILA

prije 3 tjedna

Poslodavac: MOPPY, obrt za usluge i trgovinu

Tražimo studente i studentice za VANJSKO čišćenje jedrilica. Čišćenje se plaća po jedrilici, ovisno o veličini broda. Mala prednost onima koji su se bavili jedrenjem, veslanjem i sl. sportovima, ali prije svega potrebna je dobra volja. Osiguravamo preplanuli ten. :)

Napomena uz kontakt: Isključivo porukom na WhatsApp koja glasi: MATE/A MATIC, godište, spreman raditi cijelu sezonu subotama, imam/nemam iskustva i ako još nešto drugo smatrate bitnim. Mi ćemo vam se javiti kada skupimo dovoljan broj prijavljenih.

Napomena uz cijenu: Vanjsko pranje po jedrilici 21- 35 eura. Cijena rada ovisi o vašoj brzini.

Napomena uz vrijeme obavljanja posla: Rad subotama kroz cijelu sezonu. Od 9 do cca 15 (ovisno o količini posla). Od vas se očekuje da su subote rezervirane za skapavanje od vrućine po marini :). Po suboti se operu 2 do 3 broda ovisno o količini posla i vašoj brzini. Plaćeni probni rad bit će u subotu 27.4. i 4.5. kada ćemo zajedno s vama odlučiti je li ovo posao za vas.

Broj potrebnih studenata: 7

Radno vrijeme: Rad subotama kroz cijelu sezonu. Od 9 do cca 15 (ovisno o količini posla)

Početak obavljanja posla: 27.04.2024.Naknade

Satnica: 21.00 - 35.00 €Način za prijavu

0977761233Lokacija:

Marina

Oglas vrijedi do: 05.04.2024. 13:36

Drugi studentski poslovi

Unos podataka, administracija (m/ž)

Poslodavac: EURO CAREER GROUP D.O.O.

Satnica: 6.00 - 6.00€

Lokacija: Rad od kuće

Metadata Processing Operator (m/ž)

Poslodavac: Adscanner d.o.o.

Satnica: 6.00 €

Lokacija: Rad od kuće

Instruktor/ica

Poslodavac: FAKTOGRAF d.o.o.

Satnica: 8.40 - 11.40€

Lokacija: Rad od kuće

studentski-poslovi.hr najveći portal za studentske poslove u Hrvatskoj. Portal spaja poslodavce i studente iz cijele Hrvatske. Studenti mogu pretraživati preko 3000 oglasa za studentski posao godišnje. Ideja je nastala od bivših studenata koji su željeli da proces pronalaženja studentskog posla u gradu u kojem studiraju bude jednostavan i pregledan. Benefit koji poslodavci imaju je kompetentna radna snaga koja je u vrlo kratkom roku dostupna za pomoć, a studenti uz samo nekoliko klikova mogu pronaći posao koji im je u tom razdoblju najpogodniji.