Studentski posao Zagreb

Rad u skladištu

prije 1 tjedan

Poslodavac: Duvančić Boris - S.D. – DUVANČIĆ, proizvodnja od stakla instrumenata i aparata za mjerenje, kontrolu i ispitivanje

Studentski posao pakiranja staklenih mjerila u plastičnu ambalažu nudi fleksibilnost radnog vremena (poželjno od 7-15h) što pogoduje studentima u usklađivanju s obavezama na fakultetu ili drugim obavezama. Posao se sastoji od pakiranja staklenih mjerila u plastičnu ambalažu te lijepljenja deklaracija, što ne zahtijeva prethodno iskustvo. Tvrtka je specijalizirana za proizvodnju medicinskih pomagala te se radi o odgovornom i sigurnom poslu. Pridruživanjem timu, studenti mogu stjecati radno iskustvo i usavršavati svoje vještine u dinamičnom radnom okruženju. Ukupno, ovo je idealan posao za studente koji su motivirani, organizirani i žele si osigurati siguran prihod uz mogućnost prilagodbe radnog vremena.

E-mail: boris@sd-duvancic.hr

Lokacija:

Maksimirska 117 , 10000 Zagreb, Zagreb

Satnica: 5.50 € (41.44 KN)

Oglas vrijedi do: 19.02.2024. 08:19

Drugi studentski poslovi

Deklariranje robe

Poslodavac: Nardi d.o.o.

Satnica: 5.25 € (39.56 KN)

Lokacija: Zagreb

Promotor/ica

Poslodavac: Poljak Matija - Onoratis, obrt za informatičke usluge

Satnica: 10.20 € (76.85 KN)

Lokacija: Rad od kuće

Referent u call centru (m/ž)

Poslodavac: PharmaS d.o.o.

Satnica: 5.25 € (39.56 KN)

Lokacija: Zagreb

studentski-poslovi.hr najveći portal za studentske poslove u Hrvatskoj. Portal spaja poslodavce i studente iz cijele Hrvatske. Studenti mogu pretraživati preko 3000 oglasa za studentski posao godišnje. Ideja je nastala od bivših studenata koji su željeli da proces pronalaženja studentskog posla u gradu u kojem studiraju bude jednostavan i pregledan. Benefit koji poslodavci imaju je kompetentna radna snaga koja je u vrlo kratkom roku dostupna za pomoć, a studenti uz samo nekoliko klikova mogu pronaći posao koji im je u tom razdoblju najpogodniji.