Studentski posao Bibinje

RAD U TRGOVINI – RAD NA BLAGAJNI I OSTALI POMOĆNI POSLOVI (PUNJENJE POLICA, RAD S KUPCIMA I DR.), ISPOMOĆ NA SVJEŽIM ODJELIMA (PAKIRANJE KRUHA, SIREVA ,IZLAGANJE ROBE I DR

prije 1 tjedan

Poslodavac: SPAR HRVATSKA d.o.o.

Tvrtka traži studenta koji će raditi u trgovini na blagajni i vršiti pomoćne poslove kao što su punjenje polica, rad s kupcima i ispomoć na svježim odjelima. Satnica je 7.00 €, a radno vrijeme će se prilagođavati vašim obavezama na fakultetu. Ovdje ćete moći stjecati radno iskustvo, unaprijediti svoje vještine komunikacije i organizacije te steći nova poznanstva. Uloge uključuju pakiranje kruha i sireva, izlaganje robe, praćenje zaliha i druge slične poslove. Ako ste motivirani i želite raditi u dinamičnom okruženju s vrednovanjem vašeg rada, pošaljite svoju prijavu s naslovom "Student-Bibinje" i iskoristite ovu priliku za dodatnu zaradu dok studirate.

E-mail: posao@spar.hr

Lokacija:

Bibinje

Satnica: 7.00 € (52.74 KN)

Oglas vrijedi do: 16.02.2024. 11:07

Drugi studentski poslovi

Short Form Video Editor (m/ž)

Poslodavac: Biočić Ivan - SPECTRE GROUP, obrt za poslovno savjetovanje

Satnica: 5.25 € (39.56 KN)

Lokacija: Rad od kuće

Backend developer (m/ž)

Poslodavac: Lendica Razvoj d.o.o.

Satnica: 7.00 € (52.74 KN)

Lokacija: Rad od kuće

Android developer (m/ž)

Poslodavac: Lendica Razvoj d.o.o.

Satnica: 7.00 € (52.74 KN)

Lokacija: Rad od kuće

studentski-poslovi.hr najveći portal za studentske poslove u Hrvatskoj. Portal spaja poslodavce i studente iz cijele Hrvatske. Studenti mogu pretraživati preko 3000 oglasa za studentski posao godišnje. Ideja je nastala od bivših studenata koji su željeli da proces pronalaženja studentskog posla u gradu u kojem studiraju bude jednostavan i pregledan. Benefit koji poslodavci imaju je kompetentna radna snaga koja je u vrlo kratkom roku dostupna za pomoć, a studenti uz samo nekoliko klikova mogu pronaći posao koji im je u tom razdoblju najpogodniji.